(Sier)bestrating is decoratief en praktisch

De decoratieve waarde is bij ons een belangrijk aspect van een tuinontwerp. Een tuin moet meer zijn dan een grasveldje en beplanting. Net als bij tuinafscheidingen wordt in de bestrating het praktisch nut verenigd met het verfraaien van het geheel. Als de beplanting en de bestrating nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd zal het totaal daarvan een lust voor het oog zijn!

Terassen voor uw tuin.
De keuze van uw sierbestrating bepaalt uiteindelijk ook het uiterlijk van uw terras. In combinatie met de vorm van het terras en de plantenkeuze en eventuele waterpartijen zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wij hebben een ruime ervaring met het aanleggen van terrassen en kunnen u eventueel ook adviseren over de inrichting daarvan. U moet dus hierbij denken aan de plantenkeuze, maar ook bijvoorbeeld aan het waterornament, tuinmeubelen.

Keuze van materialen voor sierbestrating.
Materialen als klinkers, tegels, natuursteen en hout zijn voor de tuinontwerper als verf op het palet van een kunstenaar. Het spreekt dus voor zich dat wij beschikken over een uitgebreide kennis van beschikbare  materialen. Ook spreekt het voor zich dat wij snel kunnen beschikken over al deze verscheidene materialen.