Tuinonderhoud is meer dan alleen onkruid wieden en de hagen knippen

De kunst van tuinonderhoud is om het beeld dat een tuinarchitect of -tuinontwerper heeft bedacht te realiseren en te behouden. Als we niet voortdurend bezig zouden zijn met onderhoud in de tuin dan kan de tuin al spoedig verwaarloosd raken. De tuin zal er weer uit gaan zien als de wilde natuur. Strakke hagen zullen er bijvoorbeeld weer uit gaan zien als een rij bomen. De borders zullen overwoekerd worden door het onkruid en er zal spoedig geen vaste plant meer te zien zijn. Als we dit kunnen voorkomen zijn we al een eind op de goede weg. Ook zullen we de grasranden in toom moeten houden door regelmatig de graskanten te steken of te knippen.

tuinonderhoud

Bij Hoveniersbedrijf Soureth regelt u een gunstig onderhoudscontract.
Het is vanzelfsprekend dat wij graag op afspraak langs komen om het achterstallige onderhoud weg te werken. Maar in sommige gevallen, zeker bij de wat grotere tuinen, is het voor u voordeliger om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij kunnen dan doelmatiger plannen, zodat het aantal uren dat wij werkzaam zijn in uw tuin tot een minimum beperkt kan worden. En dat scheelt uiteraard weer in uw beurs.

Tuinonderhoud voor grootschalige projecten.
Naast tuinonderhoud voor de particulier verzorgen wij uiteraard ook het onderhoud voor uw bedrijfs- en kantoortuin. Aangezien wij inmiddels beschikken over geavanceerde technische hulpmiddelen kunnen wij snel en effectief het gehele jaar door ervoor zorgen dat uw bedrijfstuin er prima verzorgd uitziet.